Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Januari


Beste leden, ouders en sympathisanten,

Eerst en vooral wensen wij jullie een spetterend en vreugdevol 2020!

Wij hopen dat jullie al genoten hebben van de gezellige kerstdagen en de feestelijke overgang van het nieuwe jaar. Binnen twee weken vliegen wij er weer in! :)
Wat er allemaal op onze kalender staat deze maand kan u hieronder lezen. 

Hartelijke groeten,

De leiding
De vb's


Inschakeling Aspi

Onze geweldige leidingsploeg is momenteel hard aan het studeren voor hun examens in januari. Hierdoor zullen zij in januari niet aanwezig kunnen zijn tijdens de Chirozondagen. De komende weken zullen onze super leuke aspiranten de taak van de leiding even overnemen. Zij zullen op zondag 12, 19 en 26 januari klaar staan met heel leuke spelen voor alle leden. 


Geen Chiro op 2 februari

Op zondag 2 februari zal er geen Chiro zijn omdat veel leiding na de examens geniet van een deugddoende skivakantie! 


T-shirts 


Onze nieuwe lading t-shirts is onderweg naar de Chiro. We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf zondag 9 februari zijn ze weer beschikbaar. De prijs van de t-shirts zal vanaf nu 8 euro bedragen. De kosten van de bedrukking zijn helaas wat duurder geworden, waardoor wij genoodzaakt zijn een prijsverhoging van 1 euro toe te passen. Hiervoor onze excuses! 

Tweedehands Chirokledij 

Ook dit jaar organiseert Chiro Hekeko een tweedehands Chirokledij inzameling en verkoop. Breng je oude en/of te kleine Chirokledij (rok, short, t-shirt, pull, kousen, ...) binnen op de Chiro. De inzameling gebeurt op zondag 16 en zondag 23 februari voor en na de Chiro. Mensen die deze tweedehands kleding kunnen gebruiken zijn dan welkom op zondag 1 maart vanaf 13.50u om deze gratis mee te nemen. 


Nieuwsbrief buurt 

De voorbije jaren staken wij in de straten rondom de Chiro/De ZoeNK twee keer per jaar een kalender met activiteiten in de brievenbussen. Hierdoor waren de buren op de hoogte van feestjes en evenementen waarbij mogelijk wat meer geluid aan te pas kwam. Vanaf 2020 zullen wij geen briefjes meer in de brievenbussen gaan steken, maar gaan wij  overstappen op een online nieuwsbrief voor de buren. Deze nieuwsbrief zal vier keer per jaar verstuurd worden. Bent u een dichte buur van de Chiro/De ZoeNK? Wilt u zich graag inschrijven voor deze nieuwsbrief? Vul dan even je gegevens in via deze link


Vooruitblik op februari

2/2 - Geen Chiro
14/2 - 16/2: weekend Tippers, Tiptiens en Kerels 
16/2 en 23/2: Inzameling tweedehands Chirokledij 
29/2: klusjesdag voor ouders, sympathisanten en leiding 

© Since 2016, Chiro HEKEKO