Nieuwsbrief

Nieuwsbrief juli - Chirokamp 


Beste leden, ouders en sympathisanten,

Zoals jullie weten, staat deze maand ons fameuze chirokamp voor de deur!
Eind juli trekken we er met z'n allen op uit, richting het verkwikkende Oudsbergen (Meeuwen-Gruitrode). Om er voor te zorgen dat jullie allemaal 'tip top' in orde op kamp kunnen vertrekken, zetten we voor jullie nog even de belangrijkste punten op een rijtje. Lees deze nieuwsbrief daarom zeker goed door!

Alle info kan je altijd terugvinden op onze site en rustig nalezen via deze link.

Groetjes,
De leiding en VBsBetaling inschrijvingsgeld


Ik ga op kamp en betaal het inschrijvingsgeld

Aan zij die nog niet hebben betaald voor het kamp, vragen wij om dit zo snel mogelijk in orde te brengen.

Betalen doe je met een overschrijving op ons rekeningnummer: 
BE93 4317 1491 9167 (Chiro Hekeko).
Je maakt per lid een aparte overschrijving en vermeldt de naam, voornaam en groep van je zoon/dochter.
 
De kostprijs van het kamp bedraagt net als vorig jaar 130 EUR voor alle Kwiks, Rakkers, Tippers en Toppers. Voor de Tiptiens, Kerels en Aspiranten is dit 145 EUR (drank incluus). Voor Sloebers, Speelvogels en Speelclub bedraagt de kampprijs 110 EUR. Indien je recht hebt op een schooltoelage, ontvang je 10 euro korting per kind op de kampprijs. Indien je nog problemen ondervindt met deze kampprijs, kan je één van de VB’s (Margo Gyselen) contacteren op margo@chirohekeko.be of 0479/770855.Bagage binnenbrengen 


Ik ga op kamp en ik neem mee... 

Om ervoor te zorgen dat jullie genoeg propere kleren en leuke attributen kunnen meenemen op kamp, organiseren we jaarlijks twee momenten waarop jullie je bagage kunnen afleveren op ons terrein. 
Om organisatorische redenen vullen wij de containers enkele dagen voor kamp. Bagage binnenbrengen kan op volgende 2 momenten: 
- Vrijdag 17 juli van 19u - 20.30u. 
- Zaterdag 18 juli van 16u - 20u.

Om deze momenten veilig te laten verlopen, vragen wij jullie om met max. 2 personen de bagage te komen brengen. Het dragen van een mondmasker is verplicht. 

Ook voor leden die met de auto naar kamp worden gebracht, vragen wij om hun bagage op bovenstaande momenten binnen te brengen. Zo kunnen wij een inschatting maken of alle bagage ook mee terug kan in de containers. Het zou jammer zijn als wij de 31ste merken dat er een deel bagage niet in de containers geraakt. 

Ben je op vakantie tijdens bovenstaande momenten, laat ons dit dan zo snel mogelijk via mail weten (vb@chirohekeko.be). Zo kunnen we samen zoeken naar een oplossing. 

Om nog eens een overzicht te hebben van alle spullen die je zeker niet mag vergeten op kamp, kan je terecht op deze link (pg. 6 van ons kampboekje).Fietstochten


Ik ga op kamp met de fiets en ik moet weten...

Zoals elk jaar zullen sommige groepen met de fiets op kamp gaan, meer concreet gaat het over volgende groepen en momenten:
- Tippers: 21 juli om 8u30, verzamelen op het chiroterrein.
- Toppers: 21 juli om 9u, verzamelen op het chiroterrein.

- Tiptiens: 20 juli om 9u, verzamelen op het chiroterrein.
- Kerels: 20 juli om 9u30, verzamelen op het chiroterrein.
- Aspi: 20 juli om 9u, verzamelen op het chiroterrein.

Het is een fietstocht van zo'n 80 km en dus is het belangrijk dat jullie voldoende voorbereid vertrekken. Zorg daarom dat jullie zeker onderstaande zaken meenemen:
- Eigen fluovest
- Lunchpakket
- Voldoende water en versnaperingen
- Zonnecrème
- Helm is aan te raden (maar niet verplicht)

Voor keti en aspi is het ook belangrijk om volgende zaken mee te nemen, aangezien er overnacht zal worden in de buurt van het kampterrein (er wordt nog gekeken wat mogelijk is):
- Matje en slaapzak

We zouden een speciale oproep willen doen dit jaar, zodat de vertrekken ook volledig veilig kunnen verlopen. We willen vragen dat jullie afscheid nemen VOOR het betreden van het chiroterrein. Op deze manier voorkomen we dat ons terrein overvol zou staan en op die manier de maatregelen kunnen gerespecteerd worden. Carpool


Ik ga op kamp met de auto en ik moet weten...

Vertrek
- Sloebers, speelvogels, speelclub: 25 juli
- Rakwi: 21 juli
Omwille van de corona-maatregelen is het voor ons organisatorisch niet mogelijk om een carpool zoals de voorbije jaren te organiseren voor bovenstaande groepen. Wij vragen daarom dat deze leden door hun eigen ouders gebracht worden naar de kampplaats.
Indien het niet mogelijk is om je eigen kind te brengen, kan je hulp inroepen van andere ouders, maar dan wel rekening houdend met de richtlijnen (mondmasker en extra hygiëne). Indien je geen chauffeurs voor jouw kind(eren) gevonden hebt, gelieve ons dan vóór 10 juli te contacteren via vb@chirohekeko.be.
Dan zoeken wij graag mee naar een oplossing.


Aankomst op de kampplaats

Zowel de Rakwi (21 juli) als de kleine chiro (25 juli) verwelkomen we graag om 16u op de kampplaats. Wij zullen klaarstaan op de parking van de kampplaats om alles in goede banen te leiden. Gelieve dan ook de richtlijnen van de leiding en de aanduidingen te volgen. Wij verzoeken jullie vriendelijk om als ouder een mondmasker te dragen als je uitstapt. Het betreden van de rest van de kampplaats zal niet mogelijk zijn. We proberen om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen. Alvast bedankt voor het geduld en begrip.

Alle uitgebreide info kan je hier nog eens terugvinden. Terugkomst


Ik kom terug van kamp en...

Met de bus
De sloebers tem de rakwi zullen met bussen terug aankomen op ons chiroheem, op vrijdag 31 juli. 
Om alles in goede banen te kunnen leiden en ook alle maatregelen veilig te kunnen opvolgen, zullen we de bussen in shiften laten aankomen op ons terrein. De eerste bus (sloebers) zal vermoedelijk rond 12u aankomen, de tweede (speelvogels en speelclub) rond 12u30 en de laatste (rakwi) tot slot om 13u. Dit zijn natuurlijk richturen, het kan altijd zijn dat deze lichtjes zullen afwijken, daarom is het belangrijk om onze facebook pagina in de gaten te houden op 31 juli. Wij zullen jullie dan voorzien van de meest recente tijden. Ook hier zouden we jullie willen vragen om met max 2 personen je kind te komen ophalen en zo kort mogelijk tegen het aankomstuur, weeral trachten we hiermee alles veilig te laten verlopen. 

Met de fiets
De tito tem aspi zullen terugkomen met de fiets. Dit zal vermoedelijk rond de late namiddag zijn, ook hiervan houden we jullie op de hoogte de 31e. Houd hiervoor dus ook onze facebook pagina in de gaten. Drinkbus


Ik ga op kamp en neem een drinkbus mee

Aangezien we dit jaar extra aandacht moeten besteden aan alle hygiënische maatregelen, zouden we jullie willen vragen om een drinkbus mee te nemen op kamp. Op die manier kan iedereen uit zijn eigen drinkbus drinken, en dienen er geen kannen uitgewisseld te worden. Wij danken jullie bij voorbaat.Vragen? 


Ik ga op kamp, maar ik heb nog een vraag. 

Zit je nog met vragen of onduidelijkheden, neem dan zeker een kijkje op onze kamppagina.

Kan je het antwoord daar niet vinden of is het een persoonlijke vraag, aarzel dan niet om de vb's te mailen via vb@chirohekeko.be. Vooruitblik


- 20 juli: start kamp Keti en Aspi
- 21 juli: start kamp Rakwi en Tito
- 25 juli: start kamp Sloebers, Speelvogels en Speelclub
- 31 juli: eind van het kamp

© Since 2016, Chiro HEKEKO

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept