Nieuwsbrief

Extra Nieuwsbrief Covid-19


Update


Beste leden, ouders en sympathisanten,

Bij deze zouden we jullie graag op de hoogte willen brengen van de nieuwste vorderingen ivm het COVID-19 virus. Helaas zijn wij genoodzaakt om al onze activiteiten te annuleren tem 19 april.

Meer specifiek houdt dit het volgende in:

  • Geen chiro's tem 19 april.
  • Geen schaatsen (5 april).
  • Spaghettiavond keti (4 april) wordt vervangen door andere activiteit: zie hieronder.
  • Alle weekends worden afgelast.


Voor alle activiteiten die hierna plaatsvinden (vanaf na de paasvakantie), houden we jullie later op de hoogte, conform de richtlijnen gegeven door bovenstaande instanties. Houd er rekening mee dat de kans enorm groot is dat de periode verlengd wordt en we dus genoodzaakt zullen zijn om onze activiteiten nog verder te annuleren. Hierover volgt later natuurlijk nog info. 

We willen jullie tot slot nog meedelen dat er, wegens deze onvoorziene omstandigheden, een ietwat andere regeling is ivm de nieuwsbrieven. Hierom zullen we jullie opnieuw een nieuwsbrief verzenden op 15 april, met nieuwe updates. 

Bedankt voor jullie begrip.Terugbetalingen


Voor de terugbetalingen wat betreft de weekends, proberen we jullie zo snel en goed mogelijk te helpen:

  • Mensen die reeds gestort hebben, krijgen hun geld teruggestort.
  • Mensen die geld hebben binnen gestoken, zullen verder info ontvangen van de desbetreffende leiding van de groep.


Nogmaals vragen we begrip vanuit jullie kant, gezien dit voor ons ook een heel onverwachte en complexe situatie is. We proberen jullie allemaal zo goed mogelijk op de hoogte te houden en zijn natuurlijk altijd beschikbaar voor verdere vragen etc.Italiaanse avond (keti)


Zoals jullie allen wel weten, ging de Italiaanse avond van onze keti normaal gezien door op zaterdag 4 april. Jammer genoeg zijn we dus genoodzaakt om deze te annuleren. Maar niet getreurd! Ze zullen jullie later dit jaar verwennen met een andere activiteit:

"Liefste Chirovrienden,

Door deze coronatijden zijn we genoodzaakt om de Italiaanse avond op zaterdag 4 april van de Keti te annuleren . Hiervoor zullen we in mei een vervangactiviteit voorzien!
Op zondag 10 mei zullen de Tiptiens en Kerels ontbijtmanden rondbrengen. Verdere info hierover komt in de volgende nieuwsbrief!"


Hekerock


Tot overmaat van ramp, zijn we jammer genoeg ook genoodzaakt om ons jaarlijkse festival, Hekerock (25 april), te annuleren. Dit jaar zal er dus geen nieuwe editie plaatsvinden in de zonnige lente. Natuurlijk hebben we wel aan alle trouwe festivalgangers gedacht, en daarom willen we jullie niet laten zitten. Er komt namelijk iets in de plaats! In oktober zal Hekerock er terug staan om jullie te entertainen, weliswaar in een ander format dan eerst voorzien. Hierover volgt later nog uitgebreide info. 


Vuile chirozondag


Wegens de vele verschuivingen in onze agenda, hebben we wat moeten puzzelen om alles rond te krijgen. Hierdoor zal de 'vuile chirozondag' dit jaar plaatsvinden op zondag 3 mei (ipv zondag 10 mei). Noteer dit alvast in jullie agenda's zodat er zeker geen misverstanden kunnen ontstaan!Truffels


Ondanks deze geïsoleerde periode, moeten we ook proberen om aan elkaar te denken. De toppers zullen jullie namelijk verwennen met overheerlijke truffels in de maand april. Meer info vind je hier terug.


Online-activiteiten


Omdat onze chiro de beste van 't land is én natuurlijk omdat wij de meest gemotiveerde leidingsploeg van België hebben, voorzien wij zelfs in deze moeilijke periode leuke spelen voor al onze leden! Elke groep heeft iets unieks voorzien voor zijn/haar groep, meer info vind je terug in de briefjes per groep
Om af te sluiten willen we jullie nog volgende link van chiro nationaal meegeven: https://chiro.be/chiro-activiteiten-afgelast.

Hierop kunnen jullie de laatste vorderingen vinden over het COVID-19 virus. 

En zoals hierboven reeds aangegeven, brengen we jullie opnieuw op de hoogte, met een volgende nieuwsbrief op 15 april.

Veel goede moed en sterkte gewenst in deze moeilijke periode,
en...
We hopen jullie allen natuurlijk massaal terug te zien van zodra dit weer toegelaten is.
Laten we er dan dubbel en dik van genieten! ;)


© Since 2016, Chiro HEKEKO