Nieuwsbrief

Nieuwsbrief november


Gegroet beste lezers,

De novembermaand is ingezet. Waar u zich deze maand aan kan verwachten, is sterk afhankelijk van de geraadpleegde bron.

- Wikipedia (West-Vlams) - 
November es de 11de moand van het joar en telt 30 doagn. De noame es ofgeleid van't Latinse Novem, wa neegn betêekent. Da komt omda'd in de Rominsn tyd 't joar begoste in moarte. November es ee moand in de herfst en weird gekenmerkt deur kortende doagn en vollende bloadn.

- Chiro Hekeko -
November is de derde maand in de chirokalender. In 2019 telt deze maand drie chirozondagen. In november staat, net als alle andere maanden, plezier maken centraal.

Groetjes,
De leiding
De vb's


Wegdagen en weekends


Op zaterdag 23 november trekt Chiro Hekeko erop uit.
Sloebers, speelvogels, speelclub, kwiks en rakkers verzamelen om 9u aan het Martelarenplein voor een daguitstap naar een bestemming op locatie.
De toppers spreken pas om half 10 af aan het martelarenplein. De tippers vertrekken om 9u op het chiroterrein.
De tiptiens, kerels en aspi's doen er zelfs een schepje bovenop: zij gaan op weekend. Voor zowel wegdagen als weekends wordt er gevraagd om tijdig in te schrijven. Over deze inschrijvingen en over wat elke groep nu precies gaat doen, lees je alles in het betreffende briefje.
Deze activiteit is op zaterdag, zondag is er geen chiro!Verbouwingen


Chiro Hekeko gaat verbouwen! Daarom zijn wij nog op zoek naar enkele ouders of kennisen met ervaring in de bouw. Heb jij ervaring of wil je gewoon graag weten hoe we onze chirolokelen gaan verbouwen? Hou dan zeker 4/11 vrij in je agenda. Indien interesse mag je mailen naar: masterplan@chirohekeko.beSinterklaas komt op bezoek - 1/12

Op 1 december zal de goede Sint, naar jaarlijkse gewoonte, een bezoek brengen aan de leukste en braafste Chiro van het land.
Voor sloebers tot en met rakwi start de Chiro, zoals gewoonlijk, om 14u.
Tito tot en met aspi worden vanaf 16u verwacht.
Meer info vind je in dit briefje.De Chiro start om 14u


Onze chiro start telkens om 14u met een opening. Graag zouden we een oproep doen om ook hiervoor optijd te komen. Het is niet de bedoeling dat leden pas later aankomen. Dit kan uitzonderlijk gebeuren maar niet elke week. Als iedereen samen op tijd komt kunnen we ook stipter starten en een langere chiro-namiddag beleven!!Kampfoto's


Vanaf nu zijn ook de foto's van het kamp online te bekijken. Deze vind je door op deze link te klikken. Hiervoor gebruik je als gebruikersnaam chirohekeko en als wachtwoord kamp2019

Veel kijkplezier! Avondchiro's


Vanaf het middelbaar betekent de maand november ook dat de examens dichter en dichter komen. Daar houden wij graag rekening mee. Voor de oudere groepen (toppers, tippers, kerels, tiptiens & aspi) zijn er daarom avondchiro's. Wanneer en om hoe laat vinden jullie in dit briefje.
 


Mutualiteitsformulieren - 17/11

Ook dit jaar ontfermen we ons één keer per maand over al uw mutualiteitsformulieren.
In de maand november doen we dit op zondag 17/11.
Om alles vlot te laten verlopen en lange wachtrijen te voorkomen, kan u volgende info over de organisatie alvast zelf invullen:
- naam: Chiro Hekeko;
- adres: Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-Lo;
- mail: info@chirohekeko.be.T-Shirts Chiro Hekeko


Onze t-shirts zijn de deur uitgevlogen! Nieuwe t-shirts zijn onderweg maar dit kan nog even duren. We hopen dat alle maten terug te verkrijgen zijn vanaf eind november. De t-shirts blijven aan dezelfde prijs van 7 euro.Vooruitblik op december

Avondchiro's tito, keti en aspi - meer info volgt
Kerstfeestjes eind december - meer info volgt
23/12 & 30/12 - Geen Chiro owv kerstvakantie

© Since 2016, Chiro HEKEKO