Kamp 2020

Update 27/05:

Goed nieuws!
Ons Chirokamp kan doorgaan!

Omdat het een Chirokamp zal zijn met wel wat maatregelen, zullen wij 2 online infomomenten organiseren. Wij zullen uitleggen hoe wij ons kamp Coronaproof zullen maken, maar er is ook tijd voor vragen.

De infomomenten zullen online doorgaan op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni telkens om 20u. Inschrijven is verplicht via deze link: https://forms.gle/ipCdmNEWVSJn2jSR9

De powerpoint zal binnekort hier te vinden zijn, voor wie niet aanwezig kan zijn.

Inschrijven voor het Chirokamp kan nog tem 28 juni via onderstaande link. Het is voor ons organisatorisch niet mogelijk om na de deadline nog leden te laten inschrijven.

Wij kijken ontzettend uit naar ons Chirokamp na maanden zonder Chiro!

Groetjes,

De leiding & VB’s

Normaal gezien vinden jullie hier ook een infoboekje met alles over het kamp. Dit moeten we echter door de omstandigheden nog wat aanpassen en zal je zo snel mogelijk hier terug vinden.Om je inschrijving volledig in orde te maken moet je het inschrijvingsgeld betalen. Betalen doe je met een overschrijving op ons rekeningnummer: BE93 4317 1491 9167 (Chiro Hekeko).
Je maakt per lid een aparte overschrijving en vermeldt de naam, voornaam en groep van je zoon/dochter.

De kostprijs van het kamp bedraagt net als vorig jaar 130 EUR voor alle Kwiks, Rakkers, Tippers en Toppers. Voor de Tiptiens, Kerels en Aspiranten is dit 145 EUR (drank incluus). Voor Sloebers, Speelvogels en Speelclub bedraagt de kampprijs 110 EUR. Indien je recht hebt op een schooltoelage, ontvang je 10 euro korting per kind op de kampprijs. Indien je nog problemen ondervindt met deze kampprijs, kan je één van de VB’s (Margo Gyselen) contacteren op margo@chirohekeko.be.

© Since 2016, Chiro HEKEKO

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept