Tippers

Dag (fans van de) tippers!!


Wij zijn de tipperleiding en bij deze stellen wij ons even officieel voor. We zullen beginnen met niemand minder dan Gijs/Gizmo/Gijsje: hij zit boordevol energie, dat is al zeker! Wees niet verrast, want dit jaar zal hij jullie op een miraculeuze wijze een nieuwe taal aanleren, succes!

Ook is er Nora/aron/narf ondanks dat ze ons een halfjaar verlaat om Madrid te gaan verkennen, staat ze vol enthousiasme klaar om er een topjaar van te maken. Btw, ze facetimet heel graag, dus we zullen haar nog wel eens horen dit voorjaar 😉.

Dan hebben we het geluk om Tinka/Stinki/Duracelstinka in ons team te hebben! Deze meid is misschien wel de gemotiveerdste van ons 4, en met haar energie zouden we de hele stad van elektriciteit kunnen voorzien!!!
Ook Kaa/Kaas maakt deel uit van ons dreamteam, ze is een echte coole kikker en staat elke week weer klaar om er weer een epische zondag van te maken! Wees niet bang van haar stoere blik want eigenlijk is ze een echte teddybeer :))
Last but not least is er Febe/Fobina/Febson, zij zorgt voor een gezellige en speelse sfeer en je kan altijd bij haar terecht! Haar hobbies zijn ravotten, pranks uithalen en vooral plezier maken!


Wij hebben alvast enoooorm veel zin in dit chirojaar en wij hopen jullie ook!


Xxxx

jullie leiding


Gijs, Nora, Febe, Tinka en Kaa


tippers@chirohekeko.be

© Since 2016, Chiro HEKEKO